Proslavljen blagdan sv. Ilije u Masnoj Luci
Nakon što su zazvonila zvona točno u podne započelo je svečano misno slavlje. Za ljubitelje Blidinja slaviti ovaj blagdan jako puno znači jer je sv. Ilija zaštitnik Kapelanije Polja i predivne velebne crkve u Masnoj Luci. S
Fotografije sa uspona na Čvrsnicu - Pločno 2228 m n/v
Pogledajte fotografije sa uspona povodom XV. Memorijalnog susreta planinara na vrh Čvrsnice - Pločno 2228 m n/v . Ove i ostale fotografije možete pogledati na našoj facebook stranici
Održan XV. Memorijalni skup planinara ''Ivica Plazonić“
Ovaj vikend u Parku prirode Blidinje održao se Memorijalni skup planinara u sjećanje na Ivicu Plazonića, planinara iz Kaštela koji je preminuo penjući se prema vrhu Čvrsnice.
U nedjelju proslava sv.Ilije u Masnoj Luci
Povodom sv. Ilije, zaštitnika kapelanije Polja sveta misa slavit će se u nedjelju, 20. 7. 2014., u Masnoj Luci u 12:00 sati. Misno će slavlje predvoditi fra Mate Dragićević, tajnik Hercegovačke franjevačke provincije.
U petak započinje skup planinara - Masna Luka 2014.godine
Pozivamo Vas na Memorijalni skup planinara „Ivica Plazonić“ koji će se održati 18., 19. i 20. srpnja na području Parka prirode Blidinje točnije u Masnoj Luci. I ove godine dane planinara organizira HPD „Pločno“ iz Posušja i HPD „Malačka“ iz Kaštela.
Služena sveta misa i blagoslov polja na groblju u Badnjima
Nakon blagoslova polja i sv. mise na Borovoj glavi na Petrovdan 29. 6. 2014. Na red su došli Badnji. Jedno od najstarijih groblja u Poljima već stoljećima čuva ozemlje zaravni s koje se spušta u Masnu Luku.
Ljetna škola engleskog jezika na Blidinju
Isplanirajte ljetovanje svoje djece, uz sunce, dobru zabavu i druženje na engleskom!!!
Čvrsnica treking 2014: Rezultati i fotografije
Rezultati i fotografije sa Čvrsnica treking 2014.godine koji se održao 12.07.2014.godine.
Održana Hrvatska Treking liga po planinskim vrletima Vrana i Čvrsnice
Cijeli dogadjaj se odvija u dobrom raspoloženju i vedrom duhu,i dok su još pripadnici GSSu BiH u planini,nadzirući i posljednje planinare da sigurno sidju sa planine,pred Hajdučkim vrletima je u tijeku proglašenje u kategorijama koje su okončale svoje natjecanje
U nedjelju blagoslov polja na groblju u Badnjima
U nedjelju, 13.07.2014.godine, u 12:00h služit će se sveta misa i blagoslov polja na groblju u Badnjima.Ovo je ujedno i zadnji blagoslov polja na ovom području.
Prvi hercegovački treking - Čvrsnica treking: 12.07.2014.
Dana, 12.07.2014.godine održati će se prvo izdanje 7. kolo Treking lige 2014. godine. Raspored programa započinje u petak u Hajdučkim vrletima - registracije za utrku , a start za sve kategorije započinje u subotu u 10:00 sati.
Idući tjedan započinje veliki skup planinara na Blidinju
Ove godine skup će se održati 18.,19. i 20. srpnja na već dobro poznatoj lokaciji u Masnoj Luci.
>
BLIDINJE.NET 2012 © Sva prava pridržana - Preporučena širina zaslona: 1280px