Završila ljetna škola engleskog jezika i biologije 'Zelenkapica 2014'
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog pilot-projekta, ove godine smo ponovno organizirali ljetnu školu engleskog jezika za djecu od 8 – 13 godina. Odlični rezultati i komentari od prošle godine bili su i glavni razlog za osnivanje udruge ZELENKAPICA čiji je cilj „osmijeh na licu svakog djeteta“ , kako joj je i puni naziv.
U nedjelju na Kedžari misa za poginule duvandžije
Misa će se slaviti u 15 sati kod Divina groba. Pozivamo da nazočite svetoj Misi i sve vas koji se suosjećate s nekom od navedenih skupina.
Vikend fotografije
Vikend koji je iza nas mnogi su iskoristili za odlazak u planine kako bi uživali u odmoru sa obitelji, planinarenju, biciklizmu, šetnji i ostalim aktivnostima.
Napokon! Rekonstrukcija ceste Lipa - Blidinje
Dana 26.08.2014. godine direktor Uprave za ceste Hercegbosanske županije gosp.Ivica Kuliš, je potpisao 2 okvirna sporazuma sa direktorom Društva Livnoputovi gosp.Ivicom Brešićem.
Fotografije čitatelja: Blidinjsko jezero kao ogledao, bez daška vjetra
Pogledajte fotografije Blidinjskog jezera koje su zabilježili čitatelji Ante i Jozo. Kako kažu rijetkost je uloviti prizore mirnog jezera bez daška vjetra, kao ogledalo.
Fra Ljubo Krasić proslavio 50 obljetnicu svoga svećeništva
U crkvi sv. Ilije u Masnoj Luci 24.kolovoza 2014.godine fra Ljubo Krasić proslavio je 50 obljetnicu svoga svećeništva - zlatnu misu. Svečano misno slavlje predvodio je fra Ljubo uz koncelebraciju 17 svećenika.
U nedjelju zlatna misa fra Ljube Krasića u Masnoj Luci
Ovo je ujedno i prva zlatna misa koja će se služiti u crkvi sv. Ilije, stoga pozivamo vjernike da prisustvuju ovako važnom događaju i svečanoj svetoj misi povodom proslave pedesete obljetnice svećeništva fra Ljube Krasića.
Flora Vran planine
Vran planina oduvijek je bila poznata kao riznica ljekovitog bilja
HPD "Rama" - Na "krovu" Hercegovine
Nakon “odrađena” dva uspona na vrhove iznad 2000 metara, na red je konačno došao i “krov” Hercegovine – Pločno. Poslije duljeg perioda lošeg vremena I kiše, subotnje rano jutro najvljivalo je dan idealan za ovakav “pothvat”.
Brojna grobišta u našem parku upozoravaju na udar groma
Putujući kroz naš park, na brojnim mjestima možemo susresti mjesta koja su obilježena križem
GSS Široki: Posjet udruzi “ZELENKAPICA”
To je za djecu bio veliki užitak, ali i voditelji i pomoćnici u kampu nisu krili oduševljenje. Na žalost pao je mrak pa smo i mi morali završiti naše druženje nakon prekrasne večere s ekipom u kampu. Hvala im na pozivu, radujemo se druženju i naredne godine.
HPD Čvrsnica: Uspon na V.Vilinac i Hajdučka vrata
Lijep ljetni vikend odlučili smo iskoristiti na najbolji mmogući način
>
BLIDINJE.NET 2012 © Sva prava pridržana - Preporučena širina zaslona: 1280px